Fysiotherapie Vries

Shockwave therapie

Logo Fysiotherapie Vries

Gespecialiseerd in shockwave therapie

Heeft u chronische pijnklachten, hielspoor, triggerpoints, spier- en/of peesklachten? Bij Fysiotherapie Vries hebben we sinds 2012 de beschikking over een modern shockwave apparaat.

Door middel van shockwave therapie behoren veel van deze (chronische) klachten snel tot het verleden. Dit komt doordat ik tijdens deze behandeling de oorzaak van de pijn rechtstreeks bij de oorsprong bestrijdt. Zo kunnen we na enkele sessies al resultaat bereiken en bent u sneller van uw klachten af, waarmee u tegelijkertijd een kostenbesparing kunt realiseren.

Zijn vanzelfsprekende bewegingen zelfs pijnlijk?

Dan is shockwave therapie de oplossing voor uw klachten. Bewegen wordt namelijk gezien als iets normaals, maar bij chronische peesaandoeningen wordt bewegen steeds moeilijker. Tilt u uw kind op en is dit pijnlijk? Mogelijk heeft u een ‘tenniselleboog’ opgelopen. Dit kan iedereen overkomen en even een periode rustig aandoen kan een optie zijn, maar wanneer de klachten langdurig zijn, wilt u hier vanzelfsprekend zo snel mogelijk vanaf. De tenniselleboog is een moeilijk behandelbare klacht, evenals andere klachten rondom de hiel, achillespees of pees in de schouder.

Er zijn diverse behandelmethoden om deze aandoeningen te verhelpen. Echter zijn deze vaak langdurig of bestrijden zij niet de pijn bij de oorsprong. Dat is waar shockwave therapie zijn kwaliteit toont. Met enkel de shockwave therapie, zonder medicatie, kan er binnen enkele sessies progressie geboekt worden.

Vergoeding bij shockwave therapie

Fysiotherapie Vries heeft een overeenkomst met alle ziektekostenverzekeraars. Heeft u geen aanvullende verzekering of wordt uw behandeling niet door de verzekeraar vergoed? Dan dient u rekening te houden met het feit dat een behandeling door middel van shockwave therapie € 40,- kost.

Bent u wel aanvullend verzekerd? Dan wordt een behandeling in ieder geval gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar, maar het zou zo kunnen zijn dat niet alle kosten volledig gedekt worden. Heeft u hier vragen over, informeer dan gerust bij mij voor aanvullende informatie.

Heeft u vragen?

bij Fysiotherapie Vries

Schroom dan niet en neem gerust contact met mij op. Heeft u klachten welke maar niet verdwijnen? Shockwave therapie kan ook voor u de remedie zijn! Bel of mail vandaag nog voor een afspraak.

Openingstijden:

Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 19:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 12:00
Logo Fysiotherapie Vries