Fysiotherapie Vries

Fysiotherapie

Logo Fysiotherapie Vries

Uw erkende fysiotherapeut voor de provincie Drenthe en Groningen

Heeft u lichamelijke klachten, dan is fysiotherapie in de meeste gevallen de ideale oplossing. Geheel volgens uw eigen traject, welke in samenspraak is opgesteld met fysiotherapeut Bram Brands van Fysiotherapie Vries, gaat u aan de slag om stap voor stap richting pijnvrij bewegen te gaan.

In de provincies Drenthe en Groningen hebben wij al veel klanten kunnen helpen door een behandelplan op maat op te stellen en vervolgens te begeleiden door het hele traject heen. Na dit traject kunt u weer genieten van alle bewegingsvrijheid!

Het gehele proces
onder één dak

Bij Fysiotherapie Vries hoeven we u geen ‘nee’ te verkopen. Bram Brands heeft al meer dan 30 jaar ervaring als fysiotherapeut en is tevens gespecialiseerd in manuele therapie en shockwave therapie.

Ik weet als geen ander dat u zo snel mogelijk weer pijnvrij wilt zijn. Door de juiste behandelingen toe te passen, duurt het proces in eerste instantie misschien wel iets langer, maar zullen de klachten uiteindelijk tot het verleden behoren en niet meer terugkeren.

Ingang praktijk Fysiotherapie Vries
Praktijk ruimte Fysiotherapie Vries

Het hersteltraject in een notendop

Is er progressie? Dan kunnen we sneller een stapje voorwaarts zetten. De ontwikkeling in het proces worden afgestemd op de behandelingen. Vervolgens kunt u de oefeningen vaker herhalen en steeds uitgebreider aanpakken om de spiergroepen verder te trainen. Dit steeds verder uitwerken is essentieel, zo versterkt u deze spieren en voorkomt u problemen in de toekomst.
Bent u ook deze fase voorbij, dan zult u daadwerkelijk merken dat u als nieuw bent! De veranderende houding en motoriek gekoppeld aan de versterkte spieren, zorgen voor een fase waarin u weer lekker zichzelf kunt zijn.
Ingang praktijk Fysiotherapie Vries

Vergoeding van de kosten van fysiotherapie

Fysiotherapie Vries heeft een overeenkomst met alle ziektekostenverzekeraars. Dit betekent dat zo goed als alle behandelingen in uw (aanvullende) fysio pakket worden vergoed. Heeft u geen aanvullende verzekering of wordt uw behandeling niet door de verzekeraar vergoed? Houdt dan rekening met het feit dat een fysiobehandeling in de praktijk € 30,- kost en aan huis betaalt u hier € 41,- voor.

Neem contact met mij op

bij Fysiotherapie Vries

Heeft u vragen over uw klachten of over onze behandelmethodes? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Veel klanten in de omgeving van Groningen en Drenthe gingen u al voor.

Openingstijden:

Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 19:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 12:00
Logo Fysiotherapie Vries