Fysiotherapie Vries

Diensten

Bram Brands fysiotherapie en manuele therapie

Voor fysiotherapie en manuele therapie in Drenthe en Groningen

Bij Fysiotherapie Vries is Bram Brands fysiotherapeut en manueel therapeut. Bram Brands is zowel bevoegd fysiotherapeut als manueel therapeut. Hij helpt u met een resultaatgerichte aanpak uw klachten te verminderen of verhelpen.

Specialistische behandeling van uw pijnklachten

Naast de fysiotherapeutische behandelingen, worden bij Fysiotherapie Vries ook manueel therapeutische behandelingen gegeven. Een veelvoorkomend misverstand is dat een manueel therapeut alleen klachten aan de wervelkolom behandelt. Dit is niet het geval.

De therapeut van Fysiotherapie Vries behandelt alle voorkomende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Dus ook klachten aan de polsen, ellebogen, enkels en knieën. Bram Brands is in de basis tenslotte fysiotherapeut.

Veelvoorkomende klachten die zowel bij u thuis als in de praktijk behandeld worden, zijn:

Nekklachten

Rugklachten (voornamelijk lage rug)

Hoofdpijnklachten

Uitstralende pijn in arm of been

Klachten voortkomend uit een tennis- of golferselleboog

Knieklachten

Shockwave therapie

Sinds 2012 beschikt Fysiotherapie Vries over een modern shockwave apparaat. Shockwave therapie wordt met succes gebruikt om chronische pijnklachten, hielspoor, triggerpoints en spier- en peesklachten te verhelpen. Wilt u meer weten over deze therapievorm? Kijk dan eens op www.shockwave.nl of informeer bij Fysiotherapie Vries.

Echodiagnostiek

Het echo-diagnostische apparaat is sinds 2014 de trots van Fysiotherapie Vries. Het state-of-the-art-apparaat is een My Lab 5. Met echodiagnostiek is het mogelijk om onder uw huid te kijken. Echodiagnostiek wordt veel toegepast bij schouder- en knieklachten en spierblessures. Zo zijn verkalkingen, zwellingen en littekenweefsels goed zichtbaar dankzij het echo-diagnostische apparaat. Een goede diagnostiek betekent een adequatere behandeling.

Vergoeding van uw kosten

Fysiotherapie Vries heeft een overeenkomst met alle ziektekostenverzekeraars. Dit betekent dat alle behandelingen in uw (aanvullende) fysio pakket worden vergoed.

Prijzen

Heeft u geen aanvullende verzekering of wordt uw behandeling niet door de verzekeraar vergoed? Houd dan rekening met de volgende tarieven:

Zitting
fysiotherapie

30,-
  • 30 minuten

Zitting
manuele therapie

40,-
  • 30 minuten

Behandeling
shockwave

40,-

Echo-diagnostisch
onderzoek

30,-
  • 30 minuten

Behandeling
fysiotherapie aan huis

41,-
  • 30 minuten

Behandeling
manuele therapie aan huis

51,-

Meer weten over de behandelingen?

bij Fysiotherapie Vries

Wilt u weten of Fysiotherapie Vries voor uw klachten de juiste behandeling kan verzorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 0592-85 52 96 of door het contactformulier in te vullen.

Openingstijden:

Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 19:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 12:00
Logo Fysiotherapie Vries